Jaaha. Nyt mulla on oma blogi.

Viime aikoina ollut sellainen fiilis, että jonnekin voisi kirjotella. Yritin sopeutua nettipalstayhteisöön. Ei se oikein ollutkaan mun juttu. Siellä pitää vissiin olla tietynlainen, vähänä niikuin muotissa. Melkein kuin yläasteella. Ei minusta ole mammaksi, joka haaveilee ja haikailee vauvan perään. Tai siis haaveilen, mutta en ole sellainen tillunlillun össönnössön byhyy kun ei ole vauvaa. En mä jaksa ovislimoja bonggailla tai räpeltää alapäätäni kohdunnipukkaa etsiessä. Ja kun sen sanoo palstalla, jossa muut ovat henkeen ja vereen räpläilemässä ja analysoimassa limojaan ni palstahan sihataa, että perkule, mene pois jos ei kelpaa.

Kelpaa palsta muuten, mutta kun haluis olla oma itsensä. Ei mua haittaa vaikka joku muu räplää ja analysoi, mä en vaan itse jaksa. Eikä se ole mitenkään paha juttu vaikken itse sitä tee. Itseasiassa kiva kuunnella muiden kokemuksia. Ja rupeehan sitä itsekin vähän pohtimaan.

Ja toisaalta huomasin, että mä oikeesti haluan kirjotella asioita. Kertoa juttuja, pohtia yms. Eikä se keskusteluplastalle sovi. Tai ainakaan tollaselle mamma-foorumille. Siellä enemmän analysoidaan oikeesti limoja ja kiertopäiviä yms. Alkaa tökkimään, jos yks valtaa koko palstan omilla ajatuksillaan. Siksi siis ajattelin yrittää blogia.

Mutta kuka blogeja lukee? Ehkei kukaan. En mä ainakaan omaani tutuille mainosta.

Mitä tulee blogiin yleensä, senverran olen bonggaillut blogeja, että huomioin erilaiset taustat. mä testasin, ja jos meni oikein ni mulla on nyt tausta. Mä valitsin korkokengät. PORNO, onko? En tiedä, vähän tuli pohjasta bordellifiilis. Mutta kun ton näin ni ajattelin, että toi on mun. Ja lasiakin olen, en jaksa kovin kauaa pohjia pläräillä. Kun mulla on AINA korkokengät. Ja sellaset 8-10 cm. No ei ehkä aina, puutarhassa ei, mutta muuten. Töissä yms. Ja yleensä miehen kanssa vähän himmailen korkojen kanssa, kun se on samanpituinen kuin mä. En mä halua katsoa miestäni alaspäin.

Yritin tosta pohjanluojalta laittaa napin. Se ei ehkä onnistunu, mut nyt mulla on menny tän tuusailuun jo niin kauan, että ehkä ensi kerralla opettelen sen oikeaksi. Muutenkin tää on aikamoista säheltämistä alkuun varmastikin. Ehkä joskus mulla on blogissa "kaikkea kivaa". Anteeksi KIKI-pohjanluoja --> nappi tulee vielä.

Joo, ja mun nimeksi meni HAJ ku mä olin melkein valmis ja jotain tein ja painoin VAHINGOSSA enteriä, ja toi luki nimikentässä. En tiedä miksi, mutta mulle se kelpaa. En jaksa miettiä mistä vaihtais...

Nyt mulla on blogi ja eka tekstikin. Mulla ois kamalasti asiaa kyllä, mutta liikaa kerralla on liikaa.