Jaahaa, nyt se loma on oikeesti alkanut. Ihanaa!!! Tänään lähdetään etelän lämpöön. Menkatkin vetelee jo viimesiään, eiköhän saa kaikki mehut irti lomareissusta!

Loma on siitä aina niin kiva, että ei tartte miettiä siivoamista, ruuanlaittoa, pyykkäämistä ja kaikkein vähiten sitä puutarhanhoitoa. Saa vaan olla ja möllöttää. Mulla se ainakin vaikuttaa positiivisella tasolla viettiin. Ja sehän on tässä tilanteessa vaan plussaa, ovis pukkaa lomalla, ni eiköhän tule yritettyä ilman mitään "yrittämisen" meininkiä.

Viime kierto kun ei kertonut mitään lämpöjen suhteen, nyt olen kuitenkin ajatellut raahata kuumemittarin mukaan, oishan se kiva huomata, että lämmöt nousee. Toisaalta, tässä kierrossa kun tiesi, ettei tapahtunut, ni ei ainkaaan menkkojen tulo masentanut. Kuinkahan monta kiertoa menee ennenkuin alkaa nyppimään enemmän tää tilanne? Nyt on hyvä fiilis, kyllä se plussa mulle tulee.. Se on sitten eri asia, että mitä sen jälkeen tapahtuu. Fiilis on kyllä aika skeptinen, en osaa ajatella, että se vauvaksi asti etenisi.

Mitä tulee tohon kävijälaskuriin, mä en oikein tajua. Töissä kun koneelta meen näyttää aina samaa lukua, kotona taas menee eteenpäin. Taitaa olla joku pilipalilaskuri.